Muut Happy Hour Ravintolat:

12.10. To 22:00 – 20€

Sage Francis & B Dolan

Vaihtoehtoisen hiphopin legenda Sage Francis palaa Suomeen keikalle! Eikä hän tule yksin, vaan tuo mukanaan B Dolanin esiintymään kanssaan kahtena iltana Helsingissä ja Tampereella. Debyyttialbuminsa, vuoden 2012 indiejulkaisu Personal Journalsin jälkeen Sage allekirjoitti levytyssopimuksen Epitah Recordsin kanssa. Sopimuksen myötä hänestä tuli punk rockiin keskittyneen levy-yhtiön ensimmäinen hiphopartisti. Sagen viimeisin levy Copper Gone julkaistiin vuonna 2014 ja hän keikkaili ahkerasti sen tiimoilta.

B Dolan levytti debyyttialbuminsa The Failuren Sage Francisin levy-yhtiön Strange Famous Recordsin kautta vuonna 2008. Sen jälkeen hän on onnistunut kasvattamaan itselleen vankan kuuntelijajoukon, julkaissut kaksi albumia (Fallen House, Sunken City ja Kill The Wolf) sekä useita mixtapeja ja livealbumin. B Dolan ei vierasta kovaa työntekoa. Paitsi lahjakkaana räppärinä, hän on myös kunnostautunut spoken word -artistina sekä poliittisena aktivistina. Hän esiintyy Suomessa nyt toista kertaa; edellinen keikka Helsingissä vuonna 2015 oli osa Kill The Wolf -maailmankiertuetta.

Sage Francis ja B Dolan esiintyivät Edinburgh Fringe -festivaalilla vuonna 2016 esittäen hophopia ja spoken wordia lähes 30:na iltana loppuunmyydyille katsomoille. Heidän esityksensä olivat niin suosittuja että heidät on kutsuttu festivaalin esiintyjiksi myös vuonna 2017.

Ennakkoliput Tiketti.fi

Ennakkoliput

tiketti_cmyk_pos_2011